GENFORENINGSØL

Aarø bryg ønsker at fejre 100 året for Grænsedragningen i 1920 med vores helt egen Genforeningsbryg. Fra første færd var det vigtigt for os, at  bidraget til de mange genforeningsarrangementer, ikke blot skulle være Aarø bryg´s Genforenings øl, men vi skulle genopleve historien, fra dengang, hvor Aarø var det tyske riges nordligste Ø.

I nedenstående tre små klip skildrer øens egen “Lokalhistoriker” Bjarne Jepsen, i ord og billeder, hvordan det var før, under og efter Genforeningen i 1920.

Rigtig god fornøjelse
Den særlige Genforeningsbryg laves kun i et begrænset oplag af kun 10.000 enheder.

Den kan potentielt blive et samlerobjekt for øl-entusiaster. Pt leverer vi inden for få dage, men da vi jo stadig er et lille bryggeri kan der senere på året forekomme leveringtid på op til ca. 3 uger, så bestil nu hos eller hos Aarø Brygs vanlige, håndplukkede udsalgssteder, hvor de ligeledes kan forudbestilles.

Genforeningsbryg fås i nogle flotte gaveæsker med tre aftapninger i eller som almindelig enkeltstyksbestilling.

Vi ønsker alle en godt genforenings år – vi fejrer vores egen lille fes. SKÅL!

Genforeningsbryg 2020

Genforeningsbryg er udviklet for at fejre 100 året for Genforening. Vi har skabt en øl , men ønsker samtidig at genfortælle den 100 år gl. historie. Scan QR koden på flaskens bagside for at se mere herom.

Genforeningsbryg er en let Ale, brygget helt efter dengamle tyske Reinheitsgebot, der går tilbage til år 1516. Lys Ale med fin skum og kan anbefales til tatar, gerne med vagtel æg, men også til noget så dansk som tarteletter med fyld af kyllingekød.

Pr. stk. Kr. 50,-