Åbningstider - Aktiviteter - Forhandlere

ÅBNINGSTIDER, AKTIVITETER OG FORHANDLERE

Rigtig hjertelig velkommen til Aarø Bryg. Vi glæder os til at byde indenfor i et af Danmarks mindste bryggerier og gøre vores bedste for at kompensere størrelsen, med nogle gode oplevelser.

Med tak til I mange gæster der besøgte Cafe og butik i 2020, holder vi nu lukket indtil vi igen slår dørene op, i foråret 2021!

Lørdag den 07. november kl. 12-15. Ø- dag (Fra ø til øl) Kom og få en lille smagsprøve på julebryggen og køb juleøllene med hjem. Bestiller du på shoppen kan også afhente dine øl og lige smage på bryggen.

Bestillinger på Øl smagninger, dog med  max antal  i henhold til reglerne  ifm. Covid-19. afholdes gerne udenfor almindelig åbningstid Ring 23484890 eller mail aaroebryg@stofanet.dk. 

Du har også muligheden for at købe hos vore forhandlere, eller nyde øllet  på udvalgte restauranter og cafeer:

ForhandlereVi er meget interesseret i flere forhandlere restauranter og cafeer. Så har du fået interesse i vores øl vil vi gerne høre fra dig.

Vinspecialisten Haderslev

Xocolatl Haderslev 

Vin&Vin Haderslev 
Lindegården Hajstrup 
Hansens Gårdbutik Als 
Røllumgaard Røllum 
Superbrugsen Gråsten

Fiskerøgeriet på Aarø

Gaveshoppen i Gram


Restauranter & Cafeer - Vores øl udmærker sig ved at kunne kombineres med rigtig god mad, så vi er interesseret i at høre fra kroer, restauranter og cafeer, der deler vores passion for god mad og øl.

Slukefter Kro Vojens
MAD Haderslev
Vinspecialisten Haderslev
Cafe Fika Sønderborg
Bække Kro
Aarø Vingaard
Cafe Aarøgård
Aarø´s Perle
Haderslev Golfrestaurant