Åbningstider: vi holder åbent efter aftale og i forbindelse med arrangementer

Tilbage til webshop

Rullende Ølsmagning 4 personer

1.380,00 kr.
Stå på Safaribussen - Rullende Ølsafari
I samarbejde med Aarøs Perle, tilbyder vi nu "Rullende" Øl safari og ølsmagning på Aarø
På en ca. fem kvarters køretur rundt på Aarø, deltager du i ølsmagning af 6 forskellige øl, foredrag om øllet, bryggeriet, og øen og ser de steder som har lagt navne til vores øl. Undervejs serveres vores rustikke og lækre tapasmadpakke - som skal spises med fingrene!

I panoramavogn kører vi øen rundt og uanset vejret sidder du altid i tørvejr og vi er max 20 personer pr. tur, på den måde er der luft og plads og vi kan tale sammen - det drejer sig jo om hyggen!

De rullende ølsmagninger påbegyndes pr. 01. marts 2023 og køreplanen offentliggøres pr. 01. februar 2023. (Dog særskilt for selskaber, kan evt. bookes tidligere)

Pris pr. deltager, kr. 345,- Bestilles på www.aaroeshop.dk

PS: Selvom vi sidder i Safaribussen anbefales praktisk beklædning tilpasset årstiden.
1
+
Tilføj til kurv

Turen der er tilpasset færgens ankomsttider starter på havnen og afsluttes på Aarø bryg - har man lyst til at slutte turen på havnen forsætter man blot med bussen! 

I Cafeen kan du evt. købe øl med hjem, nyde en kop kaffe eller en øl i gårdhaven. Du kan også forsætte til fods til vingården, trædrejeren eller måske du planlægger det næste pitstop på en af Aarø´s øvrige cafeer og restauranter.

Selskaber: For selskaber bookes efter aftale og minimumsbetaling, svarende til 12 personer.